Wij bedenken. Wij ontwerpen. Wij creëren. Wij ontwikkelen.

Elk bedrijf heeft een representatieve huisstijl nodig, het is immers de eerste indruk die de klant van u krijgt! Hippics Design ontwerpt en verzorgt uw briefpapier, visitekaartjes en enveloppen en adviseert over kleurgebruik en lettertypes. Ook voor brochures, flyers en overig drukwerk bent u bij Hippics Design aan het juiste adres. Creatieve mensen met creatieve ideeën leven zich in in uw bedrijf en uw klant en maken hiervoor passende, in het oog springende ontwerpen. Een goed verzorgde huisstijl is onmisbaar voor uw bedrijf, of u een lokale kapper bent of een wereldwijde speler.

We kunnen onmogelijk al ons werk hier met u delen. Wat u hier ziet is slechts een greep uit onze werkzaamheden. We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnspireerd. Meer zien? U bent van harte welkom ons werk te komen bekijken.

Logo-ontwerp

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen het samenvoegen van een paar letters en een plaatje. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Strak of juist sierlijk, kleurig of ingetogen. Wij ontwerpen een logo waar u trots op bent en wat uw bedrijf op en top representeert.

Advertenties

Uw hengsten onder de aandacht? Als eigenaar van een paardenbedrijf of hengstenhouderij heeft u vaak te weinig tijd voor een optimale inzet van marketing. Dit nemen wij graag voor u uit handen en helpen u met uw uitingen, zowel digitaal als op papier. Met een professionele advertentie presenteert u uw bedrijf of paarden optimaal. Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen van unieke advertenties. Deze ontwerpen we geheel in uw huisstijl. Heeft u nog geen huisstijl of is deze aan vernieuwing toe? Wij helpen u graag!

Visitekaartjes

Een visitekaartje is niet zomaar een een stukje papier waar uw persoonlijke en bedrijfsgegevens op staan.. Het is een effectief middel om de huisstijl en de kracht van uw bedrijf uit te stralen. Daarnaast maakt het duidelijk waar men u voor kan benaderen.

Soorten papier

U kunt helemaal zelf bepalen op welke papiersoort wij uw visitekaartje drukken. Zo kunt u kiezen voor een extra luxe 350 grams visitekaartje, maar kunt u ook kiezen voor een lichtere papiersoort. Er zijn diverse mogelijkheden!

Druktechnieken

Om nog meer op te laten vallen bieden wij diverse druktechnieken. Zo kunnen wij uw visitekaartjes voorzien van een glanzende laklaag waardoor ze een nog luxere uitstraling krijgen. Nieuwsgierig geworden? Kom langs en bekijk de voorbeelden!

Enveloppen & briefpapier

Voor al uw correspondentie en facturen is briefpapier bijna onmisbaar. U maakt een professionele indruk wanneer u uw briefpapier tezamen met een envelop voorziet van uw huisstijl. Wij ontwerpen uw briefpapier zonder of met envelop, eventueel passend bij uw reeds bestaande logo of huisstijl.

Verzendenveloppen in alle soorten en maten

U kunt uw envelop bij ons laten ontwerpen in alle soorten en maten. Voor elke toepassing is is er een bijpassende envelop. Zo leveren wij enveloppen met of zonder venster, liggend, staand en met diverse mogelijkheden om de envelop te sluiten. Weet u niet welk soort envelop geschikt is voor uw correspondentie? Wij adviseren u graag.

Flyers

Ze vallen bij u op de deurmat, u krijgt ze uitgedeeld in de stad..Drie seconden: dat is de tijd die u hooguit voor de flyer neemt. Pas wanneer uw aandacht ergens door wordt getrokken, zult u meer de tijd nemen om de flyer te bestuderen. Dat laatste hoopt u natuurlijk te bereiken met uw flyer en wij willen u daar graag bij helpen. We ontwerpen, maar regelen het drukwerk ook! Voordelig en snel. Kleine oplagen worden digitaal geprint terwijl hoeveelheden vanaf 250 stuks offset gedrukt worden. Let op: 250 stuks offset gedrukt is vaak nog goedkoper dan 100 stuks geprint! Informeer naar de mogelijkheden!

Huis-aan-huis-verspreiding

Wij kunnen ook de huis-aan-huis verspreiding regelen. Bezorging is mogelijk in heel Nederland op postcode-niveau. Dit is al mogelijk vanaf 10.000 stuks! Ideaal, correct en zeker niet duur.

Brochures & folders

Wanneer een flyer te weinig ruimte biedt, kunt u kiezen voor een folder of brochure. Brochures en folders zijn er in allerlei formaten. Zo kunt u kiezen voor een handig "pocket" formaat voor in de broekzak, maar u kunt ook kiezen voor een drieluik folder. Wij informeren u graag over het juiste communicatiemiddel dat past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Divers

Wij ontwerpen meer dan alleen bovengenoemde communicatiemiddelen. Zo kunt u bij ons terecht voor creatieve en professionele spandoeken, handig vervoerbare roll-up banners, unieke stempelkaarten, kerstkaarten, notitieblokken etc...

CONTACT

Openingstijden: ma-vr: 09.00 - 16.30 uur.

Telefoon: 0592-201009
Email: info@hippics.nl
KvK-nr. 51645564

Adres
Hoofdstraat 26a
9451 BB  Rolde

Hippics Design en Startlijsten.nl zijn handelsnamen van Nijholt VOF

Neem contact op

De koffie staat bijna klaar.
Dit is een foutmelding
Dit is een success melding
account_circle
phone
email
chat