Uw website is het online visitekaartje van uw bedrijf.

Een website is een manier van communiceren met uw klant. Het laat zien wie u bent en wat u doet, het toont het hart van uw bedrijf. U kunt een website vergelijken met een online werknemer die 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u werkt. Hierdoor kunnen de bezoekers van uw website informatie opvragen op de momenten wanneer zij dat willen.

Maatwerk is ons kenmerk. Alle websites die wij maken, zijn volledig maatwerk en zijn voorzien van ons eigen, zeer eenvoudig werkende CMS zodat u op een eenvoudige manier uw website kunt bijwerken. U wilt dit niet of heeft er geen tijd voor? Wij kunnen u dit ook uit handen nemen. U belt of mailt en wij gaan voor u aan de slag.

We kunnen onmogelijk als ons werk hier met u delen. Wat u hier ziet is slechts een greep uit ons portfolio. Wilt u meer voorbeelden zien? Neem gerust contact met ons op!

CMS

Zelf uw website bijhouden? Foto's aanpassen, verkleinen en bijsnijden, teksten plaatsen of formulieren bouwen? Alles kan en super-eenvoudig. Ons eigen ontwikkelde CMS biedt de mogelijkheden die u wenst. Niet meer, niet minder. U verdwaalt niet in het menu en alle mogelijkheden. Het grote voordeel ten opzichte van Wordpress en Joomla: eenvoudiger, overzichtelijker en sneller in gebruik. Daarnaast aanzienlijk minder vatbaar voor hackers! Demo zien? Kom gerust langs!

Voorbeeld van ons CMS
Online betalingen

Voor online betalingen werken wij samen met Mollie.
Mollie is een payment-provider en verzorgt het betalingsverkeer tussen klant, website en verkoper. Betalingen kunnen gedaan worden via iDeal, CreditCard, Paypal en zelfs Bitcoins. Wij verzorgen de koppeling tussen de website en Mollie. U krijgt terugkoppeling of er een geslaagde betaling heeft plaatsgevonden, zodat u de goederen kunt uitleveren.

CONTACT

Openingstijden: ma-vr: 09.00 - 16.30 uur.

Telefoon: 0592-201009
Email: info@hippics.nl
KvK-nr. 51645564

Adres
Hoofdstraat 26a
9451 BB  Rolde

Hippics Design en Startlijsten.nl zijn handelsnamen van Nijholt VOF

Neem contact op

De koffie staat bijna klaar.
Dit is een foutmelding
Dit is een success melding
account_circle
phone
email
chat