Uw aanbod afstemmen op de continue veranderende markt en behoeften van de klant.

Een goed product alleen voldoet tegenwoordig niet meer. Er zijn veel aanbieders van dezelfde producten of diensten die azen op dezelfde klant. Om succesvol te zijn moet u zich onderscheiden van uw concurrent. Marketing gaat volledig om de wensen en behoeften van de klant. Wij helpen u een goede afstemming te zoeken tussen uw aanbod en de vraag van uw klanten en creëren daarmee onderscheidend vermogen.

Veel bedrijven hebben al de eerste stappen op social media gezet. Zonder hiervoor een fatsoenlijk plan te hebben, is het echter als schieten met losse flodders. Samen met u brengt Hippics Design uw social media-strategie in kaart. We bekijken hoe we de online aanpak combineren met de reguliere offline marketing.

Of het nu gaat om een eenmalig advies of het schrijven en implementeren van een compleet strategisch en operationeel marketingplan, bij ons bent u aan het goede adres. Met onze kennis en ervaring helpen we u met het opzetten van een goede marketingorganisatie waarmee u succesvolle resultaten bereikt!

Waarom een marketingplan?

Met behulp van een marketingplan wordt duidelijk in kaart gebracht wat de doelen zijn en wie tot de doelgroep behoren met bepaalde reclame-uitingen. Wij leveren een beknopt plan dat niet achterin de kast belandt. Het is een werkdocument aan de hand waarvan u de juiste handvatten heeft om snel en effectief aan de slag te gaan.
Het operationeel marketingplan is het resultaat van het doorlopen van tien stappen:

Mensen die praten
 • vertrekpunten beschrijven de missie, visie, marktpositie, belangrijkste trends en concurrenten
 • de markt segmenteren
 • keuze op welke segmenten het bedrijf zich gaat richten
 • positionering van het product of de dienst bepalen
 • marketingdoelstellingen formuleren
 • marktbewerkingsstrategie bepalen
 • marketinginstrumenten uitwerken
 • activiteitenplan opstellen
 • operationeel marketingplan financieel onderbouwen
 • marketingplan evalueren
Marketingadvies

Heeft u ook het gevoel dat u meer uit uw marketinginspanningen kunt halen? Marketing is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Door een goed doordachte marketingstrategie kunt u meer klanten en een hogere omzet behalen. Dikwijls ontbreken echter de juiste kennis, ervaring, tijd of capaciteit om uw marketing optimaal in te zetten.

Hippics Design heeft jarenlange ervaring in het oplossen van marketingvraagstukken. Wij helpen u de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Samen met u brengen we uw doelgroepen en concurrenten in kaart en stellen een beknopt, duidelijk actieplan op dat meteen woorden in daden omzet.

Ons marketingadvies houdt in dat we adviseren over uw online en offline marketingcommunicatie en het inzetten van geschikte marketinginstrumenten.

Online en offline

Welke media is het beste voor het bereiken van uw bestaande en toekomstige klanten? Een advertentie in een vakblad of toch een advertentie op Facebook? Tegenwoordig denkt men al snel dat er gekozen moet worden tussen online en offline media. Gelukkig hoeft u niet te kiezen. Voor het beste resultaat gebruikt u beide!

Door uw online en offline marketing op elkaar af te stemmen, versterken ze elkaar.

 • Een flyer in de brievenbus met een verwijzing naar uw website vergroot de kans dat de boodschap blijft hangen.
 • Een digitale nieuwsbrief en banner op een doelgroepensite kan de speciale koopavond extra onder de aandacht brengen. Een speciale kortingscode hiervoor geeft een goede mogelijkheid om het effect te meten.
 • Verkoopt u producten via een webshop? Een folder of brochure kunt u kosteloos meesturen.

CONTACT

Openingstijden: ma-vr: 09.00 - 16.30 uur.

Telefoon: 0592-201009
Email: info@hippics.nl
KvK-nr. 51645564

Adres
Hoofdstraat 26a
9451 BB  Rolde

Hippics Design en Startlijsten.nl zijn handelsnamen van Nijholt VOF

Neem contact op

De koffie staat bijna klaar.
Dit is een foutmelding
Dit is een success melding
account_circle
phone
email
chat